Over ons

Wij zien zeewier als een duurzame oplossing voor de foodindustrie. Sinds 2016 leveren wij ready-to-eat zeewierproducten aan internationale retailers, foodservice en foodindustry. Het zeewier is afkomstig vanuit Azie maar we streven ernaar deze steeds meer van Europese bodem of eigen teelt te krijgen. SeaFlavour maakt deel uit van Oceans Unlocked.

Home | Over ons

OVER SEAFLAVOURS

Zeewier is het meest duurzaam geteelde gewas op onze planeet en bovendien erg gezond. Om zeewier toegankelijk te maken voor het grote publiek leveren wij ready-to-eat zeewierproducten aan de retail en foodservice. Je vindt onze producten bij diverse grote retailers in Europa. Ons assortiment bestaat onder andere uit zeewiersalades (wakame, hijiki etc.), nori-producten en seasoning. De producten leveren wij als private label of onder onze eigen merknaam.

Contact

Wilt u meer informatie, een afspraak of samples ontvangen , vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Op ons LinkedIn-bedrijfsprofiel vindt u een perskit van SeaFlavours BV.