Kwaliteit

Zeewier is een gezonde en veelzijdige voedingsbron die steeds populairder wordt. Het bevat veel voedingsstoffen, waaronder jodium, ijzer en calcium, en is daarom een goede aanvulling op een gezonde en evenwichtige voeding. Bovendien is het laag in calorieën en bevat het geen verzadigde vetten.

Home | Kwaliteit

Voedselveiligheid

Bij SeaFlavours zorgen we er altijd voor dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. Hoewel zeewier op zee groeit en daardoor niet onder controle te houden is zoals bij landgewassen, nemen we toch extra maatregelen om de kwaliteit te waarborgen. Ons zeewier wordt altijd geblancheerd en gecontroleerd op verontreinigingen, zoals hout, metaal, etc.

Wij produceren onze kant-en-klare producten volgens de hoogste voedselveiligheidsnormen, zoals BRC en IFS, om u de best mogelijke kwaliteit te bieden.

Bij SeaFlavour hechten wij veel waarde aan kwaliteit en voedselveiligheid. Daarom zijn onze zeewier en kant-en-klare producten gecertificeerd volgens de belangrijkste normen op dit gebied. De certificatieschema’s die wij volgen omvatten BRC, BIO / Organic, ASC en ASC Chain of Custody. Wij streven er altijd naar om onze producten aan de hoogste standaarden te laten voldoen. Bovendien zijn veel van onze producten ook Halal en Kosher gecertificeerd, zodat we aan de specifieke vereisten van verschillende klanten kunnen voldoen. Wij zijn er trots op om producten aan te bieden die zowel gezond als veilig zijn.

Contact

Wilt u meer informatie, een afspraak of samples ontvangen , vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Op ons LinkedIn-bedrijfsprofiel vindt u een perskit van SeaFlavours BV.