Branches

SeaFlavours, onderdeel van Oceans Unlocked, heeft als belangrijkste speerpunten: duurzaamheid en kwaliteit. Wij zijn uw partner als het gaat om ready-to-eat zeewierproducten in retail, foodservice en industrie.

Home | Branches

Retail

Er is veel aandacht voor zeewier vanwege de duurzaamheid. Zeewiersalades zijn van alle zeewierproducten het meest toegankelijk, dat komt onder andere door de link met de Aziatische keuken. Iedereen kent de wakamesalades die bij sushi worden geserveerd. Wij leveren diverse zeewiersalades en seafood salades in diverse smaakvarianten. Van de originele wakame salade zoals je die kent uit de Aziatische keuken tot gerookte inktvissalade. Voor de Europese retail bieden wij onze producten ook private label aan in een MAP-verpakking (koelvers). Wanneer u wensen heeft wat betreft samenstelling/ingrediënten dan kunnen wij maatwerk leveren

Foodservice

Voor groothandel en foodservice bieden wij een breed portfolio diepvries zeewier- en seafood salades aan. Van de originele wakame salade zoals je die kent uit de Aziatische keuken tot gerookte inktvissalade. We leveren onze producten in geheel Europa. We hebben diverse diepvriesverpakkingen van 250g tot 1kg.

Industrie

Zeewiersalades worden steeds vaker verwerkt in andere producten, denk aan Poke Bowls, salades of wraps. Speciaal voor de industrie hebben wij grote verpakking 2-5kg maar kunnen we ook maatwerk leveren wat betreft de samenstelling van het product.